Ajankohtaista

SDPshared image on Instagram

Hallitus teki puoliväliriihessä huoltajakorotuksen perheellisille opiskelijoille, hyvä niin. Iso kuva on kuitenkin varsin toinen. Ensin hallitus leikkasi opiskelijoiden opintotuesta 86 euroa kuukaudessa ja sen jälkeen antoi puoliväliriihessä perheellisille opiskelijoille 75 euron huoltajakorotuksen. Lopputulos = perheellinen opiskelija saa 11 euroa vähemmän opintotukea kuin vuonna 2015. Näin tehdään oikeaoppinen silmänkääntötemppu. #opiskelija #huoltajakorotus #perhe #puoliväliriihi #silmänkääntötemppusosialidemokraatit

Sosialidemokraatit SDPshared photo on Facebook

Hallitus teki puoliväliriihessä huoltajakorotuksen perheellisille opiskelijoille, hyvä niin. Iso kuva on kuitenkin varsin toinen. Ensin hallitus leikkasi opiskelijoiden opintotuesta 86 euroa kuukaudessa ja sen jälkeen antoi puoliväliriihessä perheellisille opiskelijoille 75 euron huoltajakorotuksen. Lopputulos = perheellinen opiskelija saa 11 euroa vähemmän opintotukea kuin vuonna 2015. Näin tehdään oikeaoppinen silmänkääntötemppu.Sosialidemokraatit SDP

Timo Harakkashared tweet on Twitter

SOS jakaa lisää menoja ja ministerinsalkkuja ja tekee *seuraavalle* hallitukselle miljardileikkauksia. Tulkaa pois,Suomi ansaitsee parempaa.

Antti Rinneshared tweet on Twitter

Hallitus jää kauas työllisyystavoitteestaan. Illan uutinen: Kolme uutta ministeriä. Lopputulos on työllisyyden suhteen pettymys.

Ville Skinnarishared tweet on Twitter

Miljardi Soten tietojärjestelmiin on hyvä sijoitus, jos se käytetään uusin avoimiin järjestelmiin - ei upoteta rahoja vanhaan eli Apottiin.

Maria Guzeninashared image on Instagram

#suomi100 näyttely avattu Euroopan neuvoston yleiskokouksessa Strasbourgissa! Sataan vuoteen mahtuu paikoin vaikeaakin historiaa, mutta eteenpäin on menty. Tehdään seuraavista sadasta vieläkin hienompi menestystarina.maria_guzenina

Maaskola, Laulumaa ja Puljujärvi puoluekokousäänestyksen kärjessä

Ajankohtaista, Yleinen 19:34

SDP:n puoluekokous pidetään helmikuussa 2017 Lahdessa. Varsinais-Suomen SDP valitsi 42 puoluekokousedustajaansa koko piirin yhteisellä jäsenäänestyksellä. Parhaiten ääniä keräsivät Mika Maaskola Turusta, Janne Laulumaa Raisiosta ja Vuokko Puljujärvi Turusta. Puljujärvi toimii myös Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtajana.

Ehdokasjoukon nuorin on Salon 17-vuotias Toni Raitanen. Myös porukan varttunein edustaja tulee Salosta, hän on 73-vuotias Simo Paassilta. Edustajien keski-ikä on 51 vuotta.
Naisia edustajista on 19, miehiä 23.

Äänestysprosentti oli 49,4. Vaali järjestettiin netti- ja postivaalin yhdistelmänä.

Katso vaalin tulos tästä linkistä.

pk2017_tulokset