Varsinais-Suomen SDP:n ehdokaslista aluevaaleihin täynnä – viimeisten neljän nimetyn joukossa Salon kaupunginvaltuutettu Simo Paassilta

Ajankohtaista

Varsinais-Suomen SDP:n lista aluevaaleihin on nyt täynnä. SDP asettaa Varsinais-Suomessa täyden ja monipuolisen, 98 ehdokkaan listan. Listalla on ehdokkaita kaikista Varsinais-Suomen kunnista Taivassaloa lukuunottamatta.

Varsinais-Suomen piirin hallitus nimesi kokouksessaan 8. joulukuuta viimeisille neljälle paikalle Marika Antilan, Simo Paassillan, Petja Raaskan sekä Vilja Siitosen.

Marika Antila on 36-vuotias lähihoitaja Pyhärannasta. Antila asuu perheineen Ihodessa ja on töissä päiväkodissa. Hän on oman ammattiliittonsa aktiivi ja toimii myös Pyhärannan kunnan työntekijöiden luottamusmiehenä.

Petja Raaska on 44-vuotias Turun SDP:n toiminnanjohtaja, filosofian maisteri ja pienen pojan isä Turusta. Raaska toimii Turun kulttuuri- ja nuorisolautakunnan jäsenenä ja hänellä on pitkä tausta turkulaisissa kulttuuri-, nuoriso- ja vanhustyön yhdistyksissä sekä Turun kaupunginteatteri Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Simo Paassilta (kuvassa) on 78-vuotias kaupunginvaltuutettu ja kunnallisneuvos Salosta. Työurallaan Paassilta toimi muun muassa Halikon kunnanjohtajana. Paassilta on Eläkkeensaajien keskusliiton puheenjohtaja ja toimii myös Salon kaupunginhallituksen jäsenenä.

Vilja Siitonen on 37-vuotias filosofian tohtori biokemian alalta. Siitonen työskentelee tutkijana Turun yliopistossa. Siitonen on toiminut useissa kunnallisissa luottamustehtävissä Turussa, kuten kaupunginhallituksen konsernijaostossa ja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunnan puheenjohtajana.