Varsinais-Suomen SDP etsii viestintäkoordinaattoria

Ajankohtaista

Varsinais-Suomen SDP haluaa kehittää ja panostaa alueen politiikan viestintään. Uudistamme toimintatapojamme ja haluamme innostaa laajasti jäseniämme viestimään puolueen paikallisista ja valtakunnallisista tavoitteista. Erityisesti kuntavaalikampanjaan haluamme saada uutta sävyä ja uusia tapoja sekä tukea omia kuntavaaliehdokkaitamme.

 

Nyt etsimme osa-aikaista viestintäkoordinaattoria tekemään kuntavaalikampanjan viestintää. Viestintäkoordinaattorina tehtäviisi kuuluu mm. materiaalin suunnittelua ja taittoa, videoiden tuottamista, some-viestintää ja vaalitilaisuuksissa kampanjointia sekä muita mahdollisia piiritoimiston työtehtäviä. Hakemallamme henkilöllä on aitoa innostusta ja kiinnostusta tukea paikallisia toimijoita vaalityössään.

 

Tehtävä alkaa 1.9.2020 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyy 30.4.2021. Tehtävässä työaika on 60% täydestä työajasta ja voimme joustavasti sopia työajan jakautumisesta eri kuukausille ja päiville. Työaika on epäsäännöllinen ja osa työstä tapahtuu iltaisin tai viikonloppuisin ja myös muualla kuin toimistolla Turussa. Tehtäväkohtainen palkka on 60% työajalla 1845e/kk + mahdolliset työaikakorvaukset (noudatamme Järjestötoimitsijain liiton työehtosopimusta).

 

Toivomme että sinulla on kokemusta järjestötoiminnasta ja soveltuvaa koulutusta tai kokemusta tehtävien hoitamiseen ja jaat sosialidemokraattisen arvomaailman. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet innokas oppimaan uutta. Lisäksi sinulla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus, jotta pääset kulkemaan eri puolille Varsinais-Suomea joustavasti.

 

Tule mukaan tekemään innostavaa ja näkyvää vaalikampanjaa.

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV 19.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen talvikki.jori(a)sdp.fi.

 

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja Talvikki Jori talvikki.jori(a)sdp.fi ja puh. 040 518 1948

puheenjohtaja Niina Alho niina.alho(a)gmail.com ja puh. 0400 966 569