Työkalut

Vaalit

Tältä sivulta löydät työkaluja kuntavaalikampanjoinnin tueksi. Työkalut täydentyvät jatkuvasti. Muista tutustua myös piirin tarjoamiin palveluihin. Mikäli sinulla ei ole vielä osoitetta, pyydä sitä rohkeasti Talvikki Jorilta tai Rosamari Rissaselta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, toiveita tai tarpeita viestinnän suhteen, ole rohkeasti yhteydessä rosamari.rissanen (at) sdp.fi. On mahdollista saada esimerkiksi mainosvideoita tai valmiita (jatkuvia) lehti-ilmoituspohjia eri kokoisina.

Löydät myös vaalityötäsi tukevaa materiaalia puolueen sivuilta mm. kuvapankki, visuaalisen viestinnän ohjeet ja puolueen verkkokaupan, josta mahdollista tilata esimerkiksi kangasmaskeja ja liivejä. Puolueen tarjoamat ehdokkaan työkalut löydät täältä.

*****

Alta löydät pohjat painovalmiin ehdokaskortin tekemiseen. Luethan saamasi ohjeet tarkkaan ja lähetä painovalmis kortti 19.3. mennessä osoitteeseen sdpvs2021 (at) gmail.com. Painovalmista korttia ei pystytä piirissä enää muokkaamaan eli se menee painoon sellaisena kuin olet sen lähettänyt.

Muista jättää pieni vara reunoille painoa varten. Älä siis laita kuvaasi tai tekstejä ihan kiinni reunaan.

Pystykortti

Vaakakortti

*****

Hyödynnä myös Winbasen muut edulliset painotarjoukset! Esimerkiksi postikortit hintaan (jos et tilaa piirin kautta) 50 €/1000 kpl. Lue tästä linkistä lisää.

*****

Piiriltä on mahdollista lainata puolueosastojen vaalityöhön myös popcornkonetta. Ole yhteydessä talvikki.jori (at) sdp.fi.

Katso kaikki koulutustallenteet ja tietoiskut täältä.

Lisäohjeita fyysiseen kampanjointiin myös tästä.

*****

Hyödynnä valmiita somepohjia mainonnassasi

Tarvitset pohjien hyödyntämiseen Canva-tunnukset (canva.com). Sivusto toimii mm. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Voit katsoa ohjevideon Canvan käytön aloittamisesta, tekstin muuttamisesta sekä kuvan lisäämisestä. Katso video tästä.

Kysy rohkeasti apua puolueosastosi tai piirihallituksen jäseniltä!

Huom, osa pohjista puuttuu vielä ja pohjien valikoima päivittyy! Muista vaihtaa pohjiin oma nimi ja sopivat kuvat.

Pohjat

Facebook- ja Instagram -pohjia (neliö)

Facebook-banneripohjia

Twitter-pohjia

LinkedIn-pohjia

Videokehyksiä (neliö)

Videokehyksiä (16:9)

Pohjat paperikoittain: A2, A3, A4, A5

Suorakaiteen muotoisia pohjia (esim. tarroihin)

Postikorttipohjia

Autotarrapohjia

84 mm x 85 mm -pohjia

40 mm x 85 mm -pohjia

Video-pohjia: Neliö-pohja (hyvä vaihtoehto mm. Facebook ja Instagram), Instagram Story ja Youtube. Pohjat auttavat lisäämään logon videoon. Kirjallisen ohjeen videon lisäämiseen pohjaan löydät Neliö-pohjasta.

Saat kätevästi oman puhelimella kuvatun videon haluttuun somekanavaan parhaiten sopivaksi, kun videon kuvaamisen jälkeen klikkaat tarvitsemaasi video-pohjaa, lataat videon Canvaan ja lisäät sen videopohjaan. Tämän jälkeen voit asetella videon ja ladata sen. Mikäli et halua hyödyntää puolueen logoa, täppää/klikkaa sitä ja poista (esim. oikea yläkulma, roskakori).

HUOM! Valmiit pohjat eivät toimi Canvan sovelluksella, mutta toimivat, kun avaat linkit selaimessa.