Lähiajan kokoukset ja tilaisuudet peruttu

Maan hallitus on linjannut 16.3.2020 ohjeistusta COVID-19 viruksen (Korona) leviäimisen ehkäisemiseksi. Ohjeistus tulee ottaa vakavasti.

Myös SDP on linjannut ohjeistuksen vaikutuksia puolueen toimintaan. Järjestöpäivät ja puoluevaltuusto peruttiin. SDP peruuttaa myös kaikki muut kokoukset ja tilaisuudet.

Varsinais-Suomen piiri noudattaa myös puolueen linjaa ja peruu kaikki yleisötilaisuudet sekä kokoukset tällä tietoa pääsiäiseen asti. Piirikokousta ei järjestetä 4.4. vaan siirretään myöhempään ajankohtaan. Perinteinen 5 piirin risteily siirretään syyskuulle. Matkatoimisto on tästä yhteydessä suoraan matkan varanneisiin.

Mikäli ohjeistukset tulevien viikkojen aikana muuttuvat, toimimme tietenkin sen mukaisesti.
Puolueosastoja ohjeistetaan myös toimimaan puolueen ohjeen mukaisesti ja pidättäytymään tapahtumien ja kokousten järjestämisestä. Kevätkokoukset siirretään pidettäväksi sitten, kun poikkeustilanne on ohi. Johtokuntien on mahdollista kokoontua myös sähköpostitse.

Tätä ohjeistusta noudatetaan nyt pääsiäisen yli ja pidemmälle menevien tapahtumien tilannetta arvioidaan myöhemmin viranomaisten ohjeita kuullen ja noudattaen.