Varsinais-Suomen SDP: Politiikan suunta on muutettava

Varsinais-Suomen SDP: Politiikan suunta on muutettava

Istuvan porvarihallituksen kausi lähenee loppuaan. Hallitus on toimillaan kurittanut niin lapsiperheitä, työttömiä kuin opiskelijoita. Erityisesti lapsiperheiden asema on heikentynyt hallituksen toimenpiteillä. Työttömien tilannetta on vaikeutettu muun muassa aktiivimallilla, työllisten puolestaan ensin kilpailukykysopimuksella ja nyt suunnitteilla olevalla irtisanomisen helpottamisella. Jos porvarikoalitio jatkaa seuraavallakin hallituskaudella, on todennäköisesti luvassa vielä kylmempää kyytiä. Innokkaimmat porvarit haaveilevat jo nyt siitä, miten ay-liike vikisee hallituksen toteuttaessa yksipuolisesti työmarkkinauudistuksia.

Politiikan suuntaan tarvitaan muutos. SDP haluaa vähentää eriarvoisuutta, kasvattaa hyvinvointia ja lisätä oikeudenmukaisuutta. SDP:n vaihtoehdoissa panostetaan lasten ja nuorten mielenterveyteen, oikeudenmukaisempaan verotukseen ja sosiaaliturvaan. Teemme Suomesta maailman perheystävällisimmän maan, jossa turvataan jokaiselle nuorelle koulutus. Uudistamme sosiaali- ja terveyspalvelut ilman, että ihmisten terveys uhrataan bisnekselle tai luodaan hallintohimmeli, jonka vertaista ei ole nähty.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi Varsinais-Suomen SDP tulee toimimaan tulevissa eduskuntavaaleissa ja tähän työhön kutsumme mukaan kaikki, jotka tuntevat omikseen vapauden, tasa-arvon ja solidaarisuuden arvot. Yhdessä teemme yhteisestä yhteiskunnastamme paremman.