Varsinais-Suomen SDP etsii viestintäkoordinaattoria

Ajankohtaista 12:35

Varsinais-Suomen SDP haluaa kehittää ja panostaa alueen politiikan viestintään. Uudistamme toimintatapojamme ja haluamme innostaa laajasti jäseniämme viestimään puolueen paikallisista ja valtakunnallisista tavoitteista. Erityisesti kuntavaalikampanjaan haluamme saada uutta sävyä ja uusia tapoja sekä tukea omia kuntavaaliehdokkaitamme.

 

Nyt etsimme osa-aikaista viestintäkoordinaattoria vastaamaan kuntavaalikampanjan viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta. Viestintäkoordinaattorina tehtäviisi kuuluu mm. graafista suunnittelua, materiaalin taittoa, videoiden tuottamista, some-viestintää ja vaalitilaisuuksissa kampanjointia sekä muita mahdollisia piiritoimiston työtehtäviä. Hakemallamme henkilöllä on aitoa innostusta ja kiinnostusta tukea paikallisia toimijoita vaalityössään.

 

Tehtävä alkaa 1.10.2020 ja päättyy 30.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä työaika on 60% täydestä työajasta tai voimme joustavasti sopia työajan jakautumisesta eri kuukausille ja päiville. Joitakin keikkaluonteisia työtehtäviä voi sopimuksen mukaan olla tarjolla jo elo-syyskuussa. Työaika on epäsäännöllinen ja osa työstä tapahtuu iltaisin tai viikonloppuisin ja myös muualla kuin toimistolla Turussa. Tehtäväkohtainen palkka on 60% työajalla 1845e/kk.

 

Edellytämme että olet puolueen jäsen ja sinulla on tehtäviin soveltuvaa koulutusta sekä näyttöä vastaavista aiemmista töistä. Lisäksi sinulla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus, jotta pääset kulkemaan eri puolille Varsinais-Suomea joustavasti.

 

Tarjoamme sinulle haasteelliset ja vaihtelevat työtehtävät sekä hyvän ammatillisen tuen työssäsi.

 

Tule mukaan tekemään innostavaa ja näkyvää vaalikampanjaa.

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV 1.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen talvikki.jori(a)sdp.fi. Liitä mukaan joku tekemäsi poliittinen mainos tai kuvitteellinen lehtimainos SDP:n vaalitilaisuudesta.

 

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja Talvikki Jori talvikki.jori(a)sdp.fi ja puh. 040 518 1948

puheenjohtaja Niina Alho niina.alho(a)gmail.com ja puh. 0400 966 569